Mertavision videotuotantoa

Mertavision YouTubessaMertavision Twitterissä Mertavision FacebookissaKaikki videotuotannot

Mertavision Caset

Markkinointivideot

Viestintävideot useisiin eri medioihin ovat tätä päivää - rekrytointivideot, videot sosiaalisiin medioihin, verkkomarkkinointi...

Tehokkaan markkinointivideon avulla parannat myyntiäsi ja suuntaat markkinoinnin voimavarasi tehokkaasti sinne, missä asiakkaat ja kuluttajat ovat.

Esittelyvideot

Esittelyvideo esittää parhaat tuotteesi ja yrityksesi keihäänkärjet näyttävästi.

Esittelyvideo voi olla myös sisäiseen viestintään tehty käyttöohjevideo tai tiedotusvideo. Hyvä esittelyvideo on monikäyttöinen ja asiat on siinä esitetty tehokkaasti ja ytimekkäästi.

Yritysvideot

Video on osa nykyaikaista yritysmarkkinointia. Yritysvideon avulla esittelet yrityksesi osaamista nopeasti ja tehokkaasti.

Hyvä myyntivideo on osa mediamarkkinointia - kun verkkomarkkinointi kasvaa, on yrityksen viestintävideo entistä tärkeämmässä roolissa.

Hyva video parantaa myyntiasi

Case-esimerkit tuotannoistamme

Konseptimme hyvän videon tuottamiseksi on yksinkertainen: tuotamme parasta mahdollista laatua käytettävissä olevalla budjetilla. 

Yritämme aina maksimoida lopputuloksen niin, että asiakas saa varmasti rahoilleen vastinetta ja on lopputulokseen tyytyväinen. Yksinkertaista ja toimivaa – ihan niin kuin hyvä video parhaimmillaan!

Case-esimerkkiemme kautta voit saada ajatuksia siitä, millainen sinulle toteutettava video voisi olla.  Olemme listanneet neljä erityylistä Casea: hanke-esittely, tv-spotti+somevideo, stillkuvista rakennettu messuvideo sekä lyhyt yritysvideo. Lisää erimerkkejä erilaisista toteutuksista löydät referenssit  -sivuiltamme.

VR Track logo rgb

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan toimijoista maassamme.Ruha–Lapua-kaksoisraide ja Lapuan liikennepaikan muutostyöt ovat osa suurempaa Liikenneviraston Seinäjoki–Oulu-ratahanketta. VR Track toimii Ruha–Lapua-hankkeen päätoteuttajana ja pääurakoitsijana.

Mertavisionin kesällä ja syksyllä 2015 toteuttama video-ohjelma tiivistää rakennushankkeen tärkeimmät pointit muutamaan minuuttiin. Apuna kuvauksissa oli koko tuotantokalustomme, johon kuuluu myös kauko-ohjattava kuvauskopteri. Lisäksi otimme samalla tilaajan markkinoinnin käyttöön laadukkaan valikoiman stillkuvia hankkeen ja töiden etenemisestä. 

Case Vr Track

SYKE savonlinnan yrityspalvelut oy logo

Suomen yrittäjistä 50 % on yli 50-vuotiaita, jotka hallinnoivat yhteensä 73 000 yritystä. Näistä 20 % (14 600) on sukupolvenvaihdoksen edessä. Kontrahti on hanke, jossa ikääntyville yrittäjille ja yrityksille haetaan jatkajaa.

Mertavision toteutti Kontrahdille tammikuussa 2016 sekä MTV3 TV-mainoskampanjan että siihen nivotun SOME-kampanjan. SOMEssa käytettiin hyväksi tv-mainoksen herättämää mielenkiintoa ja kerrottiin lisää Kontrahdin tarjoamista palveluista. Tämä tv-spotti + SOME-kampanja on mielenkiintoinen ja toimiva yhdistelmä, jonka toteuttamista kannattaa kysyä suoraan tuottajaltamme! 

Case Kontrahti

valmet logo

Valmet on ylikansallinen teknologiaan, automaatioon ja palveluihin keskittyvä pörssiyhtiö, jolla on maailmanlaajuisesti 12 000 työntekijää.

Mertavision toimittaa Valmetille englanninkielisiä esittely- ja messuvideoita käytettäväksi markkinointia varten eri puolilla maailmaa. Videot voidaan toteuttaa tilaajalle elävästä kuvasta tai laadukkaista stillkuvista. Tarjoamaamme nopeata toteutusta erilaisten kieliversioiden käyttöön on Valmet hyödyntänyt tilaamalla mm. portugalinkielisen messuvideon Etelä-Amerikan messuille sekä messuvideon Kiinaan alan suureen kansainväliseen messutapahtumaan. 

Case Valmet

logo kpv
Metallivalimo Keskipakovalu Oy on toiminut yli 60 vuotta kotimaisen ja ulkomaisen teollisuuden materiaali– ja osatoimittajana. Mertavision on valmistanut yrityksen suomenkielisen esittelyvideon, jonka pohjalta lyhensimme ja valmistimme myös englanninkielisen videon vientimarkkinointia varten.

Mertavision toimitti videon tekstiosuuden, käännätti sen autorisoidussa käännöstoimistossa ja lopuksi hoiti ohjelmaan natiivin spiikkerin toteuttaman englanninkielisen selostuksen.

Tilaajalle vientiversion toimitus ja toteutustyö ei tuonut juuri lisävaivaa. He tarkistivat lopputuloksen, antoivat hyväksynnän ja saman tien vientiversio oli jo myyntimiesten ja nettisivujen käytössä auttamassa vientiponnisteluissa ja uusien kansainvälisten asiakkaiden hankinnassa.

Case Keskipakovalu