Videokuvaus

Kuvauspalvelut, videokuvausta, dronekuvausta, valokuvausta, kaikki tarvittavat Mertavisionilta.

Videokuvaus on tärkeä osa tuotantoa

Videotuotanto Mertavisionin kuvauspalvelut kattavat kaikki uusimmat tekniikat hyvän videotuotannon aikaansaamiseksi. Videokuvaus moottorisoidulla ajoradalla, steadicam -tekniikalla, timelapsena...

Ja tietysti dronekuvaus -sisällä tai ulkona.

Toimimme vastuullisesti, ammattimaisesti ja turvallisuusmääräysten mukaisesti  joka kuvaustilanteessa.

Videokuvaus kannattaa jättää ammattilaisille - Videotuotanto Mertavision

Videokuvaus

Videotuotanto Mertavision on videokuvauksen ammattilainen. Voit tilata meiltä videokuvausta mihin tahansa videotuotantoosi: videotaltiointeihin, tv-mainoksiin, somevideoihin tai seurantavideoihin.

Dronekuvaukset Tampereella ja koko maassa

Dronekuvaus

Teemme Drone-kuvaukset nopeasti ja joustavasti. Ilmakuvaus sisältää sekä videokuvausta ja stillkuvausta. Lentokuvaus auttaa esittelemään toimitilasi tai rakennuskohteesi lintuperspektiivistä näyttävästi ja laadukkaasti.

Timelapse tehostaa yritysvideosi ilmettä

Timelapse -kuvaus

Suosittu Timelapse -kuvaus nopeuttaa videossa esitettyä aikaa. Sen avulla voit esitellä tehokkaasti rakentamista, tapahtumia tai luonnon kiertokulkua. Mertavision toteuttaa Timelapse -kuvausta laadukkaasti kohteesta kuin kohteesta.

Valokuvausta

Valokuvausta kokemuksella

Mertavisionilla on pitkä kokemus still-kuvien tuotannosta. Laadukkaita digitaalisia kuvia voidaan hyödyntää esittelyvideossa, markkinointivideossa tai yritysvideossa. Valokuvat sopivat hyvin kotisivuille, someen tai edulliseen tv-mainokseen.

Kuvien jälkikäsittely

Valokuvien jälkikäsittelyä

Videotuotanto Mertavision tekee myös kuviesi jälkikäsittelyä. Olkoon kyseessä videokuvaus tai stillkuvaus, niin voimme parantaa kuvaamasi materiaalia; lisätä siihen grafiikkaa, 2D -animaatiota, värikorjauksia jne. Kysy lisää palveluistamme.

Kuvamateriaalipaketti - uutuus!

Päivitä yrityksesi kuvamateriaali ajan tasalle

Mertavisionin uusi kuvapalvelupaketti päivittää yritystäsi tai toimintaasi esittelevän kuvamateriaalin. Voit valita pakettiin stillkuvia, videokuvausta ja ilmakuvausta tarpeesi mukaan. Paketilla uudistat ilmeesi mediassa näyttävästi!

Editointiplavelut käytössäsi

Meiltä myös kaikki jälkituotantopalvelut

Editoimme kaiken kuvaamamme materiaalin omiin projekteihimme tehokkaassa jälkituotantoyksikössämme. Kysy myös valmiin materiaalin editointia ohjelmaksi!

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Petri Merta, tuottaja
puh. +358 (0) 400 625 381