YRITYKSILLE, YHDISTYKSILLE JA LIITOILLE
Somemarkkinointi kohdistetusti

Somemarkkinointi auttaa sinua ylläpitämään online-näkyvyyttäsi ja parantamaan tulostasi

Noin 70 % kuluttajien Internet-liikenteestä on videota. Sosiaalisen median alustat; kuten YouTube, Facebook, Instagram, Twitter ja TikTok, käyttävät yhä enemmän sisältöä, joka rakentuu elävälle kuvalle ja äänelle.

Tämän hetken mediakentässä somemarkkinointi on brändisi ja tuotteesi kannalta ensiarvoisen tärkeää. Kannattaa valita esimerkiksi kaksi tai kolme alustaa, joille keskität videotuotannot ja somemarkkinoinnin. Näin saat kerättyä enemmän seuraajia ja parannat näkyvyyttäsi.

Internetin kiinnostavin sisältö on nyt video

Sosiaalinen media on kuin jättimäinen, levottomasti kuhiseva mehiläispesä, jossa parhaiden hunajapaikkojen suunta ja koordinaatit vaihtuvat jatkuvasti. Vain parhaat toimijat pääsevät korjaamaan satoa ja nauttimaan makoisimmat hunajakakut!

Elämyksellisten ja informatiivisten videoiden avulla voimme rakentaa sinulle sosiaalisen median markkinointistrategian, joka houkuttelee lisää yleisöä verkkosivustollesi. Somemarkkinointi ja sille räätälöidyt videot houkuttelevat videoiden katsojat tutustumaan lähemmin liiketoimintaasi.

Lisää hakutuloksia ja kohdeyleisöä

Tutkitusti yli 60 % katsojista muistaa tavaran tai palvelun sosiaalisen median videoiden katsomisen jälkeen. Positiivinen katsojakokemus kannustaa tuotteen tai palvelun hankkimiseen, joten liiketoimintasi kannalta on todella tärkeää olla esillä näillä kanavilla.

Videotuotanto Mertavision on erikoistunut toteuttamaan yrityksesi tai yhdistyksesi toiveiden mukaisen, tehokkaan somevideon, joka sopii luomaan sinulle uuden markkinointikonseptin tai täydentämään jo olemassa olevaa videomarkkinointistrategiaasi.

Portfolio

Quha
Terveystekniikka
Diabetesliitto
Muistiliitto
Kuuloliitto
AsuntoSatama-WHITE

Yleiset palvelumme

Käsikirjoitus

Pitkä tv-ohjelmien käsikirjoituskokemuksemme takaa ohjelmallesi hyvän perustuksen ja lopputuloksen.

Lue lisää

Videokuvaus

Olemme videokuvauksen ammattilaisia, saat meiltä kuvauspalveluja mihin tahansa videotuotantoosi.

Lue lisää

Jälkituotanto

Etsimme sinulle aina visuaalisesti kiinnostavimman tavan editoida tuotantosi valmiiksi video-ohjelmaksi.

Lue lisää