Yritysvideo

Yritysvideo parantaa näkyvyyttäsi

Yritysvideo on tehokas tapa markkinoida yritystäsi ja osaamistasi. Onnistunut video synnyttää lisää liiketoimintaa ja voit jakaa sen haluamillasi kanavilla.

Toimiva video yritykselle on lyhyt, informatiivinen ja laadukkaasti toteutettu. Videotuotanto Mertavision miettii asiakkaansa kanssa aina etukäteen, että toteutettavassa mainosvideossa ovat kaikki palaset kohdallaan.

Nämä palaset koostuvat hyvästä käsikirjoituksesta, laadukkaasta kuvauksesta ja ammattitaitoisesta editoinnista sekä jälkituotannosta.

Yritysvideolla tuot tarinasi esille

Yritysvideo kiteyttää firman liiketoiminnan filosofian

Yrityksen brändi, tuotteet ja innovaatiot ovat kombinaatio, josta liiketoiminta syntyy.

Jokaisella yrityksellä on tarina, joka voidaan kertoa videon avulla. Yritysvideolle valikoidaan tarinaan parhaat elementit ja video jalostaa ne helposti ymmärrettävään muotoon.

Katsojan pitää innostua näkemästään – hänelle pitää syntyä tunne että tämän yrityksen kanssa haluan tehdä jatkossa yhteistyötä!

Yritysvideot kokemuksella

Sisältöä videon avulla

Kokemus on valttia kun rakennetaan toimiva yritysvideo. Mertavision tarjoaa kaiken mistä hyvä yrityksen esittelyvideo syntyy: videon käsikirjoitus, videokuvaus, videoeditointi sekä videon jälkikäsittely.

Lisäksi saat kauttamme ammattitaitoisen selostajan videolle, videon tekstitykset ja videoanimaatiot sekä videon kieliversiot kaikilla valtakielillä.

Toimiva nettivideo yrityksestäsi on kompakti paketti, joka on mukava katsoa ja josta informaatio löytyy nopeasti ja selkeästi.

Yritysvideo 1 Yritysvideo

Videomarkkinointi avaa uusia ovia

Huolella suunniteltu yrityksen markkinointivideo tarjoaa selkeätä sisältöä asiakkaillesi. Esimerkiksi messuvideo kertoo yrityksesi tarinan ja esittelee tuotteesi sekä palvelusi parissa minuutissa. Samalla se luo yrityksestäsi houkuttelevan vaihtoehdon yhteistyökumppanina.

Hyvä yritysvideo parantaa mahdollisuuksiasi kasvattaa liiketoimintaasi ja löytää uusia asiakkaita.

Videotuotanto Mertavision toteuttaa myös koulutusvideot, tuotevideot, seurantavideot ja esimerkiksi käyttöohjevideot. Näiden kaikkien teosta meillä on vankka kokemus.

Yritysvideolla näkyvyyttä

Referenssejä

Teknologiayritykset
Valmet Oyj
Star Works Group Oy Ab
Adwatec Oy
Elkome Installaatiot Oy
Kapotek Oy
RDVelho
Teknologiakeskus TechVilla Oy
Ionix Oy
Mavatech

Metalliteollisuus
Satateräs Oy
Nomet Oy
Nurmilo
Naval
Keskipakovalu Oy
Lajupek Oy
Certex Group

Palvelu / Myynti
Parmarine Oy
Kalaneuvos Oy
Kakkutukku
Kavika
TT Rakennus Oy
Sopimusvuori Oy
Polar Spring
Puutoimi Oy
Hämeen Rakennuskone
Pirkanmaan hoitokoti

Ota somekanavat haltuun

Yrityksesi videoilla on monta jakelukanavaa. Merkittävä osa pienten ja keskisuurten yritysten markkinoinnista on siirtynyt tv-mainonnan ja printtimainonnan sijaan somekanaville: Twitter, Linkedln, Facebook, Instagram, kotisivut ja muut ovat kuin moolokin kita, jonne pitää aina tuottaa uutta materiaalia.

Lyhyet ja nopeat tilannekuvat, päivitykset , online -tallenteet ja testimonialvideot ovat osa tämän päivän toimivinta viestintää. Niiden avulla saatte asiakkaanne seuraamaan teitä ja samalla he näkevät että yrityksenne markkinoinnissa tapahtuu koko ajan kaikkea kiinnostavaa!

Videotuotanto Mertavision on erkikoistunut tuottamaan ja editoimme kuvaa, ääntä ja haastatteluja sekä tekemään jälkituotantoa vaikkapa itse kuvaamallesi materiaalille niin, että sinulla on aina tuoretta näytettävää kanavillasi.