YRITYSVIDEOT

Yritysvideo takuutyönä

Millainen on hyvä yritysvideo?

Avainsanoja ovat lyhyt, ytimekäs, informatiivinen, tarinallinen, hauska, laadukkaasti toteutettu. Kuulostaako hyvältä?

Laadukkaassa yritysvideossa pitää olla kaikki palaset kohdallaan, jotta lopputulos on informatiivinen ja näyttävä. Mertavisionista saat kaiken tarvittavan: käsikirjoituksen,kuvauksen, editoinnin sekä jälkikäsittelytyöt - 25 vuoden kokemuksella homma toimii kuin rasvattu!

Yritysvideo toimii

Yritysvideolla parannat näkyvyyttäsi

Videotarina on monipuolinen. Voit kertoa yrityksesi tarinan ja esitellä tuotteesi sekä palvelusi. Saat myös yrityksesi arvot ja palvelut tehokkaasti esille.

Sisältöä markkinointiin

Yritysvideo auttaa markkinointiasi

Huolella suunnitellun videon avulla tarjoat selkeätä sisältöä asiakkaallesi. Samalla luot yrityksestä houkuttelevan vaihtoehdon yhteistyökumppanina.

Näkyvyyttä yritysvideolla

Yritysvideolla onnistut tavottamaan uusia asiakkaita

Yrityksesi videolla on monta jakelukanavaa. Sopivan lyhyt ja ytimekäs video parantaa mahdollisuuksiasi kasvattaa liiketoimintaasi ja löytää uusia asiakkaita.

- Kokemus on valttia - myös yritysvideon tuotannossa -

Videotuotanto Mertavision menee suoraan asiaan ja hyödyntää pitkän tv-tuotantokokemuksensa kaikessa tekemisessään: käsikirjoituksessa, ohjauksessa, kuvauksessa ja jälkituotannossa.

Siksi asiakaamme saavat aina takuulla laadukkaan yritysvideon.

Emme tee videota esitelläksemme omaa osaamistamme. Teemme videon esitelläksemme sinun osaamistasi – parhaassa mahdollisessa valossa!

YRITYSVIDEOT 1 YRITYSVIDEOT

Yritysvideo on myös paljon muuta

Yritysvideo on myös paljon muuta

Videotuotanto Mertavision toteuttaa myös koulutusvideot, tuotevideot, seurantavideot ja esimerkiksi turvallisuuskoulutus tai työhön perehdytysvideot. Näiden kaikkien teosta meillä on vankka kokemus.

Video apuna yrityksesi viennissä

Yritysvideot viennin tukemiseen

Vientiyrityksille teemme myös yritysvideon kieliversiot joko natiivilla selostajalla tai tekstitettynä versiona kaikilla valtakielillä. Voimme tehdä kieliversion jo valmiista videostasi tai kokonaan uustuotantona.

Katso muutamia referenssejä yritysvideo -tuotannoistamme