ESITTELYVIDEO

Esittelyvideo yrityksellesi

Esittelyvideo on sana, joka kertoo hyvin miten videota voidaan hyödyntää parhaiten:  esittelemään asioita. Kuka tahansa - yritys, yhdistys, järjestö tai jokin muu palveluntarjoaja  - voi videon avulla mainostaa ja markkinoida parasta osaamistaan. Video kertoo informatiivisesti, miksi juuri sinun tuotteesi tai palvelusi kannattaa hankkia. Tosiasiassa laadukas video on yksi tärkeimmistä asiakashankinnan apuvälineistä.

Mielikuvilla on vahva voima, ota meihin yhteyttä ja teemme sinulle esittelyvideon, joka jää varmasti katsojan mieleen!

Esittelyvideot laadulla

Esitelyvideo laajentaa asiakaskuntaasi

Esittele ydinosaamisesi

Tämän päivän trendi on, että viestintään etsitään tehoa markkinoimalla mahdollisimman monessa mediassa. Esittelyvideo toimii tässä markkinointimix - tai 4P -maailmassa tehokkaasti. Sen avulla voi esitellä tuotteen tai palvelun (product), hinnan (price), myyntipaikan  tai saatavuuden (place) ja markkinointiviestinnän (promotion) - tämä kaikki optimoi liiketoiminnan päämääriä.

Esittelyvideot kaikille toimialoille

Optimoi tuotantosi

Kyse on nimenomaan optimoinnista, olkoon kyse hakukoneista tai mainonnan konversioista. Myös nykyaikainen esittelyvideotuotanto voidaan optimoida niin, että se saavuttaa parhaan vastaavuuden niissä osioissa mille se on suunnattu.  Turha tuhlata ruutia (eli rahaa) asioihin, joihin ei ole tarkoitus panostaa.

Esittelyvideoita kaikille toimialoille - Videotuotanto Mertavision

Näkyvyyttä esittelyvideolla

Yrityspuolella autamme sinua esittelemään yrityksesi liiketoiminnan keihäänkärjet niin, että siitä on suoraa hyötyä myynnillesi. Pohjimmiltaan kysymys on näkyvyydestä.  Miten erotut kilpailijoistasi? Kohdentuuko markkinointisi oikeille tahoille, henkilöille tai kuluttajille? Muodostuuko tästä uusia kannattavia asiakassuhteita?

- Esittelyvideo tukee myyntiäsi -

Esittelyvideo on samalla markkinointivideo – se auttaa tekemään yritystäsi, palveluasi tai tuotettasi tunnetummaksi. Laadukas esittelyvideo on viesti asiakkaillesi tai palvelusi käyttäjille: Me osaamme tämän homman – meidän tuotteemme, asiakaspalvelumme, tuotantokalustomme ja uudet innovaatiomme ovat laadukkaita ja tuovat asiakkaillemme pysyvää lisäarvoa.

Esittelyvideo yrityksesi markkinointiin

Katso muutama referenssi esittelyvideo -tuotannostamme.