Videokuvaus

Videotuotanto Mertavision on videokuvauksen ammattilainen. Voit tilata meiltä videokuvausta mihin tahansa videotuotantoosi. Kuvauspalvelumme kattavat kaikki uusimmat tekniikat 4K -tarkkuudella hyvän videotuotannon aikaansaamiseksi.

Toimimme vastuullisesti, ammattimaisesti ja turvallisuusmääräysten mukaisesti joka kuvaustilanteessa.

Prompteri

Mertavisionilla on käytössä ammattilaistasoinen prompteri, joka auttaa asiapitoisten videoiden taltioinnissa. Sen käyttö säästää aikaa kuvaustilanteessa.

Esitettävän tekstin voi kirjoittaa jo etukäteen valmiiksi ja lukea sen suoraan kameran linssin edestä. Se vähentää myös takeltelua ja esiintymisjännitystä, jolloin keskittyminen itse asiaan paranee.

Dronekuvaus

Dronekuvaus on videotuotannoissa nykyään jo arkipäivää. Hyvin suunnitellut lentokuvat ovat osa efektikuvausta. Dronekuvausten osaavalla toteutuksella saa tuotantoihin mukavasti lisää visuaalisia elementtejä ja uusia jännittäviä kuvakulmia.

Mertavision toteuttaa lentokuvaukset osaavasti ja turvallisesti kaikissa olosuhteissa.

Studiokuvaukset

Mertavisionilla on useita studiovaihtoehtoja videotuotantoja varten. Videon esiintyjät voidaan mm. irrottaa taustastaan greenset -tekniikalla; taustaväriä voi vaihdella minkä väriseksi tahansa tahansa tai rakentaa esiintyjien taustalle näyttävä uusi ympäristö.

Asiakas voi valita itse mieleisensä monesta eri vaihtoehdosta.

Sähköinen ajorata

Sähköinen ajorata tekee videokuvauksesta elävää ja dynaamista. Liikkuva kamera luo kuvaan jännitettä joka herättää katsojan mielenkiinnon.

Nykyiset ajoradat ovat helposti liikuteltavia ja nopeasti koottavissa, joten ne toimivat hyvin myös kevyemmässä tuotannossa. Liikkuva kuva vangitsee katsojan huomion ainutlaatuisella tavalla.

Efektikamerat

Efektikamerat ja niillä kuvaus, kuten timelapse,  tarjoavat uusia kuvakulmia tuotantoihin. Efektikamerakuvaus voidaan nivoa osaksi tuotantosuunnitelmaa ja toteuttaa sitten suunnitellun mukaan varsinaisissa kuvauksissa.

Jälkituotanto täydentää otoksen parhaalla mahdollisella tavalla.

Kamera-ajot

Steadycam -kuvaukset ja erilaiset kamera-ajot tekevät videotuotannoista elokuvallista ja näyttävää. Mertavisionilla on kalustoa toteuttaa monia erilaisia kamera-ajotyylejä – niiden avulla saa mukavaa lisämaustetta tuotantoihisi.

Liikkuva kamera on dynaaminen tapa ja toimii erinomaisesti erimerkiksi yritysvideoiden kerronnassa.

Kysy lisää palveluistamme!