VIDEOTUOTANTO

Videotuotantoa kaikille toimialoille

Videotuotanto Mertavision parantaa tunnettavuuttasi.  Ammattimaista videotuotantoa koko maahan ja kaikille toimialoille, hallitsemme koko ketjun.

Videon avulla voit tiedottaa ja kertoa asioita selkeästi ja informatiivisesti.

Hyvä video ja toimiva tarina koukuttaa katsojaa niin, että esityksestäsi syntyy pysyvä, positiivinen mielikuva!

Yksinkertaista mutta toimivaa.

Videotuotanto Tampere ja koko maa

Videotuotanto Mertavisionin konsepti

Käsikirjoitus ja suunnittelu

Videotuotannon käsikirjoitus ja suunnittelu

Käsikirjoituksista vastaavan Petri Merran pitkä ura tv-käsikirjoittajana takaa ohjelmallesi hyvän perustuksen. Olkoon kyseessä tarinavideo tai näyttävä esittelyvideo, rakennamme sisällöstä aina katsojaa kiinnostavan esityksen.

Esiintyjät & casting

Videotuotanto - Esiintyjät & casting

Mertavision järjestää kuvauksiin tarvittavan rekvisiitan ja esiintyjät. Budjetista riippuen meillä on käytössämme suuri valikoima ammattinäyttelijöitä, harrastajaesiintyjiä tai malleja asiakkaan toiveiden ja tuotannon tarpeiden mukaisesti.

Tuotannon toteutus

Videotuotanto ja videokuvaus

Toteutamme kaikkien videoiden tuotannot asiakkaan toiveiden mukaisesti uusimmalla tuotantokalustolla. Tilaajalle tämä merkitsee aina laadukasta lopputulosta. Pitkä kokemuksemme takaa, että asiakas säästää aikaa ja rahaa jokaisessa tuotannossa.

Editointi -ja jälkituotanto

Videotuotantosi editointi kokemuksella

Teemme kaikki jälkituotantomme 4K -tason kuvalaadulla. Palvelumme kattaa myös asiakkaan oman kuvamateriaalin editoimisen. Voit teettää meillä dokumentoinnit, seurantavideot ja kuvamateriaalin editoinnin alihankintana - kysy lisää!

Vientivideot ja kieliversiot

Videotuotanto - vientivideot

Onnistuneesta tuotannosta kannattaa tehdä kieliversio vähintään englanniksi. Mertavisionilta saat videoosi haluamasi kieliversiot kaikilla valtakielillä helposti ja vaivatta. Joko natiiviselostuksella tai tekstityksellä.

Säilytämme kaiken tallessa

Videotuotantosi pysyy meillä tallessa

Kun teemme asiakkaalle tuotantoa, säilytämme projektit ja materiaalit aina ilman eri sopimusta. Toimitamme ja tarvittaessa päivitämme ohjelmat nopeasti ja edullisesti.

Videotuotanto -yhteistyömme Valmetin kanssa

Suomalaisella kansainvälisesti menestyvällä pörssiyrityksellä Valmetilla on yli 12 000 työntekijää 33 maassa. Mertavision on tehnyt pitkään yhteistyötä Valmetin viestinnän kanssa ja tämä työ on hyvä esimerkki laaja-alaisesta ja pitkäjänteisestä yhteistyöstä.

Heille toteuttamiimme videotuotantoihin sisältyvät esittelyvideot, messuvideot, tuotelanseeraukset,turvallisuusvideot, videohaastattelut, stillkuvaukset sekä globaalit videoiden kieliversiot monilla eri kielillä joko spiikattuna tai tekstitettyinä. Valmetin brändin viestintätarpeiden sisäistäminen on nopeuttanut yhteisten videotuotantojen toteutusta ja parantanut keskinäistä yhteistyötämme.

Katso lisää

Laadukkaassa videotuotannossa pitää olla kaikki palaset kohdallaan, jotta lopputulos on kiinnostava. Mertavisionista saat kaiken tarvittavan: käsikirjoituksen ja valmiin idean, esiintyjät, kuvauspalvelut ja 4K -elokuvatasoisen kaluston, editoinnin ja jälkikäsittelytyöt, spiikkerit, tekstitykset, musiikin, laadukkaan masteroinnin ja valmiit levitysväylät someen, Youtubeen ja muihin kanaviin.

Teemme teollisuudelle ja muille tilaajille ohjelmien tekstityksiä ja spiikattuja kieliversioita kaikilla valtakielillä. Saatte kauttamme myös laadukkaat käännökset auktorisoitujen ammattikääntäjien toimesta. Natiivit spiikkerit takaavat laadukkaan lopputuloksen.

Laadukkaat studiokuvaukset omassa greenset -studiossamme tuovat lisäarvoa moneen tuotantoon. Meillä hoituvat kätevästi mainos-ja tuotekuvaukset, haastattelut ja asiantuntijakuvaukset. Studiossa kuvaukset on helppo järjestää täsmällisesti ja kontrolloidusti ilman ulkopuolisia häiriötekijöitä.

Musiikkikirjastossamme on satoja teostovapaita kappaleita, joista valitsemme videon tunnelmaan sopivimman asiakkaan toiveiden mukaisesti. Hyvällä musiikkivalinnalla luodaan vahva ja positiivinen mielikuva tuotteestasi tai palvelustasi. Imagotyyppisessä videossa voimme käyttää myös tilausmusiikkia, joka on sovitettu täydellisesti videon kuvaan ja rytmiin.

Esittelyvideota kannattaa myös levittää tehokkaasti, siihen Mertavision tarjoaa valmiita konsepteja. Paketoimme ohjelmasi parhaalla mahdollisella laadulla eri levitysformaatteihin ja jakelukanaviin, kotisivuille, someen, tv-mainontaan, banderolleihin ja display -mainontaan. Tämän jälkeen voit hyödyntää markkinointivideotasi täysipainoisesti mahdollisimman monessa eri mediassa.

Videotuotanto Mertavision kuvaa kaikki tuotantonsa 4K- elokuvatason videoformaatissa. Pääkameroiden lisäksi kalustoomme kuuluu lukuisia pieniä efektikameroita, ajoratoja, Ronin -steadycam -kalusto, Drone -lentokuvaukset, vedenalaiset kuvaukset, hidastukset sekä Timelapse-kuvaus jne. Teemme myös taltiointeja ja monikameratuotantoja.

Ota yhteyttä

Kentät * merkittyinä vaaditaan

tai yhteisö
vapaamutoinen kysely

Kuukauden video