Kaikki videotuotannot
Kokemuksella järjestöille

Videotuotannot liitoille, yhdistyksille ja järjestöille

Olemme toimineet vuosien varrella lukuisten eri liittojen ja yhdistysten kanssa. Toimitamme ja toteutamme videotuotannot tilaajan toiveita ja tavoitteita kuunnellen.

Autamme kaikissa videoihin liittyvissä kysymyksissä jo suunnitteluvaiheessa ja teemme prosessista tilaajalle mahdollisimman helpon.

Saavutettavuustekstitykset ja muut tuotannon vaatimukset, rahoittajien logot, somenäkyvyys ja somemarkkinointi… autamme ohjelman tilaajaa mahdollisimman paljon saamaan julkisuutta omalle tärkeälle asialleen.

Asiaa ja tunnetta

Ihmisläheisyys, huumori ja lämminhenkisyys välittyvät videoiden katsojalle ja antavat positiivisen kuvan asioista, joista haluatte heille kertoa.

Video on mainio tapa yhdistää samaan pakettiin tietoa ja tunnetta. Parin minuutin video kertoo nopeasti tärkeimmät asiat liiton, järjestön tai yhdistyksen toiminnasta – elävästi ja helppotajuisesti.

Uudet hankkeet esille

Asiat ovat aina muutoksen tilassa. Joka vuosi tulee uusia hankkeita, toimintalinjauksia tai muutoksia entisiin käytäntöihin. Videolla voitte tiedottaa uusista tai muuttuneista asioista kohtuullisen edullisilla kustannuksilla.

Uusi video kotisivuillanne on myös viesti siitä, että markkinointinne on ajan tasalla ja haluatte aktiivisesti tiedottaa omasta toiminnastanne. Tämä on tärkeää myös toimintarahoituksen jatkuvuuden kannalta.

Meistä sanottua

Filatelistiliitto

Materiaali näyttää ammattimaiselta ja teknisesti huippulaatuiselta. Asiaakin on mielestäni sopivissa annoksissa ja nimenomaan aloittelijoita kiinnostavalla tasolla.

Seppo Salonen
https://www.filatelisti.fi

Portfolio

Kuuloliitto
Muistiliitto
Diabetesliitto
keliakialiitto logo
Kilpirauhasliitto
aivoliitto
vtkl

Yleiset palvelumme

Käsikirjoitus

Pitkä tv-ohjelmien käsikirjoituskokemuksemme takaa ohjelmallesi hyvän perustuksen ja lopputuloksen.

Lue lisää

Videokuvaus

Olemme videokuvauksen ammattilaisia, saat meiltä kuvauspalveluja mihin tahansa videotuotantoosi.

Lue lisää

Jälkituotanto

Etsimme sinulle aina visuaalisesti kiinnostavimman tavan editoida tuotantosi valmiiksi video-ohjelmaksi.

Lue lisää